MEET US

V&V Real Estate is uw partner in regio Heist-op-den-Berg en ver daarbuiten voor de verkoop en verhuur van uw eigendom. Ook voor het verkopen van investeringseigendommen aan bouwpromotoren of andere partijen kan u bij ons terecht.

Kristof is dankzij zijn studies als vastgoedmakelaar, zijn jarenlange ervaring én zijn passie de ideale partner voor de verkoop of verhuur van uw vastgoedobject. Onze vastgoedstyliste Anke is een ervaren interieurvormgeefster en zorgt ervoor dat uw woning sneller aan de beoogde prijs verkocht wordt. 

MEER WETEN

#STAYINTOUCH

Wenst u op de hoogte te blijven van ons aanbod, onze nieuwe projecten en andere interessante info? Schrijf u in en wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Nieuws

Kiezen voor een variabele woonrente? Toch even opletten

14 Augustus 2018

Steeds meer Belgen kiezen voor een woonlening met variabele rente. Het prijsvoordeel van nu weegt op tegen het (beperkte) risico op latere rentestijgingen.

Lees meer

Eengemaakte renovatiepremie vanaf 1 januari

14 Augustus 2018

De Vlaamse regering voegt de verbeterings- en renovatiepremie samen tot één renovatiepremie. De nieuwe regeling treedt in werking vanaf 1 januari 2019. Beide premies vallen nu reeds gedeeltelijk samen.

Lees meer

Uw woning ook verkopen? Contacteer ons