Over V&V

VERKOOP, VERHUUR & VASTGOEDSTYLING

 

PASSIE. GEDREVENHEID & PROFESSIONALISME.

V&V Real Estate is uw partner in regio Heist-op-den-Berg en ver daarbuiten voor de verkoop en verhuur van uw eigendom. U kan ook bij ons terecht voor het verkopen van investeringseigendommen aan bouwpromotoren of andere partijen. Wilt u uw vastgoedobject sneller verkopen aan de beoogde prijs? Dan kan vastgoedstyling iets voor u zijn.

Ons team draagt een persoonlijke en vriendelijke aanpak hoog in het vaandel. We benaderen iedereen zoals we zelf benaderd willen worden. Enkel zo kunnen we uw behoeften volledig begrijpen en tot een resultaat komen waarbij u zich 100% goed voelt. Dankzij onze passie voor vastgoed, wonen en interieur werken we elk project met de glimlach af. Kristof en Anke staan u bij met het juiste advies en helpen u graag verder.

 

VASTGOEDMAKELAAR & EXPERTS IN PROJECTONTWIKKELING

Door zijn studies als vastgoedmakelaar, zijn jarenlange ervaring én zijn passie voor het vastgoed is Kristof Van Velthoven uw ideale partner voor de verkoop of verhuur van uw vastgoedobject. Hierbij volgt hij elk dossier van begin tot eind zelf op. Ook bouwtechnisch en juridisch is hij zeer goed onderlegd, met dank aan zijn ervaring bij een vooraanstaande projectontwikkelaar in regio Mechelen – Lier – Heist-op-den-Berg. Als bestuurder van dit bedrijf stond hij in voor zowel de aan- en verkopen van de projecten als voor de opvolging van de werken. Kristof leerde de kneepjes van het vak door de vele vastgoedtransacties die hij heeft ondergaan. Hierdoor bouwde hij eveneens een ruim netwerk uit waarop hij tot op heden nog steeds kan terugvallen. Dit maakt van V&V Real Estate de referentie bij de verkoop of verhuur van uw woning en/of opbrengsteigendommen en uw partner in projectontwikkeling. 

MEER WETEN

 

VASTGOEDSTYLING

Anke Ver Elst is niet alleen Kristofs levenspartner, maar vormt ook op professioneel vlak de perfecte mede-bestuurder bij V&V Real Estate. Dankzij haar ervaring als interieurvormgeefster en bestuurder bij Mertens Schilder- & Decoratiewerken, een gerenommeerde onderneming in regio Kempen en Mechelen, staat zij in voor vastgoedstyling. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw woning sneller aan de beoogde prijs verkocht wordt. Anke's oog voor schoonheid en detail in interieur impliceert dat met minimale moeite een maximaal resultaat kan behaald worden. Met deze extra dienstverlening creëren we een mooie synergie en onderscheiden we ons als speler op de vastgoedmarkt.

MEER WETEN

 

 

Uw woning ook verkopen? Contacteer ons