Wat doen we?

Vastgoedstyling

EEN SNELLERE VERKOOP MET EEN HOGERE WAARDE

Uw woning verkopen aan de geschatte waarde en dat misschien wel veel sneller dan u had gedacht? Vastgoedstyliste Anke Ver Elst weet hoe ze elk huis perfect kan stylen met de beoogde doelgroep voor ogen. Anke heeft jarenlange ervaring als interieurvormgeefster bij Mertens Schilder- & decoratiewerken.

Het restylen van uw woning met oog op een snellere verkoop lijkt een grote investering met zich mee te brengen. V&V REAL ESTATE bewijst het tegendeel. We zoeken creatieve en betaalbare oplossingen om uw woning sneller verkoopbaar te maken. Met minimale accenten zoals schilderwerk, vloerbekleding of het benadrukken van aanwezige esthetisch waardevolle elementen, maken wij uw vastgoed in een oogopslag aantrekkelijker. Bovendien behoort het huren van meubels tot de mogelijkheden. Een kleine moeite met een zeer doeltreffend resultaat. Anke geeft u graag advies bij de styling van uw vastgoedobject of voert de vormgeving en werken in eigen onderneming van A tot Z uit en volgt ze persoonlijk op.

Zowel bouwpromotoren als particulieren kunnen beroep op ons doen voor vastgoedstyling in en rond Heist-op-den-Berg bij de verkoop van hun (nieuwbouw)woning door V&V Real Estate.

 

Delen op

Uw woning ook verkopen? Contacteer ons